Etichete


Canapeaua cu pisici este o metaforă.

Canapeaua este zona de confort şi reflecţie a fiecăruia dintre noi, momentul nostru de răsfaţ, locul în care ne simţim bine, o bucată de viaţă.
Pisicile reprezină EU-l nostru, energii vibrante, caracteristici de personalitate diferite ale sinelui, care se combină în proporţii diferite, la momente diferite, în mod straniu şi neaşteptat. Ele se manifestă liber, vin şi pleacă, poposesc pe rând la noi pe canapea, pe unele le iubim, pe altele le urâm, pe unele le chemăm pe altele le gonim, pe unele le evocăm pe altele le reprimăm. Unele rămân timp îndelungat cu noi pe canapea sau revin constant, altele pleacă pentru totdeauna ca urmare a unor traume sau a unor decizii personale. Unele se nasc, altele mor şi iau cu ele o parte din noi lăsând în urmă un gol imens pe care îl vom umple în timp, fără a mai fi însă niciodată la fel. Ele se transformă continuu, ne definesc ca spirit, ne bucură sau ne întristează, ne stimulează sau ne demoralizează. Unele sunt vesele şi zglobii, altele întunecate şi morocanoase; unele sunt blânde şi ne torc în poală în timp ce altele se zbat îndrăcit. Se întâmplă câte una să ne rănească şi să ne doară şi atunci decidem să o tolerăm cu stoicism sau să o alungăm sancţionând-o prompt, înlocuind-o cu o alta.
Canapeaua cu pisici este locul în care alegem să poposim în fiecare zi şi să îmbrăţişăm una sau mai multe pisici, să le ascultăm poveştile şi să le spunem propriile noastre versiuni, să le mângâiem, să le hrănim sau să le alungăm.

Este opţiunea personală a fiecaruia dintre noi cât timp şi cu ce gânduri poposim pe canapea, cum şi de ce ne asezăm, pentru ce colţ de canapea optăm, ce poziţie luăm şi cu ce ne înconjurăm.

 

Vă asteaptă pe canapea:

VIRGIMITZA – pisica visătoare, romantică – miorlăie poezii, gânduri, siropisme. Toarce cuminte, miaună timid şi se alintă continuu.

 

PRAGMAMITZA – pisica pragmatică, realistă, analitică – miorlăie obiectiv, analizează şi deşiră firul în patru, uneori e cinică, are simţul umorului. Ageră, mereu pe fază, zgârie dacă este provocată şi câhâie prompt.

 

HOINARMITZA – pisica călătoare – este interesată de vacanţe şi călătorii. Curioasă, mereu pregătită să vadă locuri noi şi să descopere colţuri de lume. Se furişează pe acoperişuri, hoinăreşte prin vecinătăţi şi dă din coadă în funcţie de coordonatele geografice.

 

PIARMITZA – pisica intelectuală, comunicatoare, carieristă, corporatistă – scrie despre industria de PR şi comunicare, tendinţe, campanii. Mereu amabilă, ştie să se facă plăcută, toarce controlat şi miaună întotdeauna cu scop.

 

TÂRFIMITZA – pisica vampă – se furişează în budoar. Are imaginaţie bogată, se dă expertă în relaţii şi ridică coada la poveşti erotice.

 

TRENDYMITZA – pisica fashion- e pasionată de fashion & lifestyle. Elegantă şi rafinată, reacţionează la cuvinte precum “trendy”, “cool” şi năpârleşte în funcţie de tendinţe.

 

MITZA JURNALISTA – pisica jurnalista – mult mai activa noaptea, se strecoara pe la evenimente si spioneaza tot ce e nou. Folosindu-se de vazul remarcabil, de auzul ascutit, de cele 24 de mustati vigilente si de celelalte inzestrari incredibile de pradator, vaneaza stiri de senzatie si le vocalizeaza in online.

 

KNART – pisica artista – independentă, plină de resurse, frumoasă, autentică, exprimă emoţia unicităţii în forma ei cea mai pură. Cu o personalitate aparte, este plurivalentă, contemplativă, cameleonică, rafinată, naturală, este o revelaţie şi o binecuvântare totodată. Îţi reflectă sufletul aşa cum o oglindă îţi reflectă chipul. Îţi dă zilnic motive să îţi conştientizezi unicitatea, să te exprimi liber, să te reinventezi. Să pui lucruri în comun combinându-le armonios, fie că sunt gânduri, vorbe, idei, culori, forme sau texturi şi să le împleteşti de o manieră personală. Să aduni, să mixezi, să combini, să schimbi perspective şi să iei cu tine doar ceea ce te defineşte. Toarce cu stil. Şi deţine arta împletitului. Knitting art. Modern. Unic. Handmade.

Pardon…Pawmade…Personal Accessories Wear!

 

Reclame