Etichete

, , ,


ContradictiiFemeia e plină de contradicţii.

 

De parcă mentalul ei ar fabrica instant scenarii de răspuns şi argumente potrivite pentru orice situaţie.

Are o abilitate uimitoare de a întoarce, cu raţionamente perfect logice, orice controversă în favoarea ei.

 

Dacă bărbatul o copleşeşte cu gesturi şi complimente, înseamnă că urmăreşte cu meschinărie ceva. Dacă nu, e încuiat şi plictisitor.
Dacă bărbatul lăcrimează uşor, e prea sensibil şi efeminat. Dacă nu, e insensibil şi nepăsător.
Dacă alte femei întorc capul pe strada după el, e afemeiat şi nestatornic. Dacă nu, e neatrăgător şi placid.
Dacă insistă să meargă împreună într-un loc, e despotic şi nu îi pasă de ceea ce vrea ea. Dacă o lasă pe ea să aleagă, e lipsit de imaginaţie şi fără iniţiativă.

 

***
Femeia are procură de la Dzeu să înnebunească un bărbat. Sau mai mulţi. Îi seduce dezvelind cu dezinvoltură chipuri diferite, adaptate la situaţie şi la moment. Dacă se finalizează cu happy end nu înseamna că e ipocrită, ci flexibilă şi inteligentă. În caz contrar, lucrurile stau exact pe dos. Oare asta nu îl face şi pe bărbat un mic perfid?

 
Bărbatul e cucerit de misterul ei. Îi adoră cochetăria şi independenţa. În mod paradoxal, când femeia devine a lui, pretinde să nu mai aibă nici un secret faţă de el şi să i se supună. Adică să devină exact opusul a ceea ce apreciază el.

 
Când e în febra amorului, bărbatul e atras de eleganţa femeii şi de ţinutele ei vestimentare cât mai diversificate. După ce e a lui, acestea sunt semne de superficialitate şi cheltuieli inutile.

 
Când o întâlneşte, bărbatul adoră slăbiciunile ei. O găseşte sexi când doarme până târziu şi e înnebunit să o audă că îl doreşte în preajmă. După ce o cucereşte, micile ei defecte devin monştrii, o dimineaţă prelungită în aşternut e semn de lene şi se simte sufocat de cererea ei de a-i sta mereu alături.

 
Când o cunoaşte, fiecare secundă departe de ea i se pare lungă şi anostă. În mod straniu, după ce e a lui, aşa sunt orele împreună.

 
Bărbatul declară că ar căuta femei deştepte. Curios este că, în fanteziile lui erotice, nu le iubeşte pentru mintea lor. Bărbaţii admiră femeile inteligente dar le preferă pe cele frumoase.

 
Bărbatul nu este incitat şi nu păcătuieşte cu femei cuminţi. Paradoxal, astfel de femei afirmă că ar căuta.

 
Un bărbat rămâne bărbat toata viaţa. O femeie e sexi doar până devine soţia ta.

 
Bărbaţii sunt cerebrali şi văd lucrurile cu obiectivitate. Paradoxal, acest articol e scris de o femeie.

 
PS: Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Reclame