Etichete

, , , , , , , ,


PASAREAFiecare din noi suntem parte dintr-o poveste.

 

Mai tristă sau mai veselă, mai întunecată sau mai luminoasă, banală sau creativă, zugrăvim în fiecare zi cu măiestrie propria lume, cu instrumentele pe care le avem la îndemână fiecare.

 

Universurile noastre se întretaie, se contopesc şi se resping continuu, conform propriilor alegeri şi propriului destin. Nutrim sentimente faţă de oameni în funcţie de poveştile lor. Cei iscusiţi şi norocoşi au poveşti idilice din care ne dorim să facem parte.

 

Ieri am intrat într-o poveste frumoasă a unui om frumos.

 

Am păşit într-un colţ de pădure tropicală. Un sanctuar de linişte şi reculegere în care se înlănţuie şi ţâşnesc spre cer plante exotice rare, vechi de peste 100 de ani. Un miraj de forme şi culoare, de texturi şi miresme proaspete de pământ jilav şi verdeaţă. Un univers fantastic care împleteşte în mod armonios două poveşti: cea a naturii şi cea a spiritului creator.

 

Şi cine putea orchestra un astfel de spectacol, decât un artist de succes!

 

MIHAELA GLĂVAN a avut o viziune fabuloasă – a îmbinat povestea naturii cu povestea propriei colecţii.

 

pantofi in copacInspirată din natură şi susţinută de culori, forme şi texturi organice, noua colecţie pentru primăvară-vară 2015 care poartă semnătura cunoscutului designer, este un dans al formelor şi imprimeurilor.

 

 

 

 

TOC“Motivele principale ale colecţiei sunt: păsările stilizate, care se retrag cu grijă pe tocurile pantofilor, imprimeurile florale şi fundele supradimensionate interpretate într-o manieră nouă, ce conferă un plus de feminitate întregii colecţii. Sandalele gladiator cu toc înalt sau flat rămân în tendinţe şi sunt must-have-urile acestui sezon, fiind dezvoltate în jurul baretelor foarte înguste sau late. Colecţia de primăvară-vară 2015 este construită în totalitate pe forme noi” a declarat Mihaela Glăvan.

 

 

sPRING SUMMERÎntreaga prezentare a pornit de la ideea de zbor, libertate şi creativitate. Este o întoarcere la natură, la simplitate, la emoţie transpuse sub forma unui univers fabulous construit în serele din Grădina Botanică din Bucureşti cu ocazia evenimentului expoziţie ce a avut loc marţi 24 martie 2015.

 

Iuliana Valsan este scenograful care cu măiestrie a condensat emoţiile, gândurile şi trăirile Mihaelei, transpunându-le într-o prezentare de excepţie.

 

 

***
Expoziţia de pantofi Mihaela Glăvan va putea fi admirată în luna aprilie în cadrul librăriei Cărtureşti Carusel.

 

Dacă, contemplând-o, veţi avea senzaţia că puteţi zbura, amintiţi-vă că, chiar şi aşa, tot aveţi nevoie de pantofi!

 

Iar dacă vi-i doriţi, îi găsiţi pe toţi la www.mihaelaglavan.ro si www.sepala.ro.

Reclame