Etichete

, , , , , , , , , , ,


topinspired.com

Percep dragostea ca pe un tango.

 

Un dans dinamic, pasional, în care partenerii se tatonează la început, se adulmecă, îşi potrivesc paşii şi cadenţa, pentru ca mai apoi să se înlănţuie patetic şi total.
E nevoie de implicare, sincronizare, încredere şi determinare.

 

Conduc pe rând. Când unul preia conducerea, celălalt se lasă condus, urmându-i îndeaproape mişcările.

 

Se resping şi se cheamă frenetic, plutind fluid într-o lume a lor. Vibrează la unison căutându-se înfometat. Formează un tot unitar, o entitate intangibilă şi superioară.

 

În dans, ca şi în dragoste, îţi asumi un dublu rol: în cadrul cuplului şi în ochii spectatorilor.

 

Nu există o reţetă de succes, însă sunt câteva ingrediente fără de care nu păşeşti pe ring şi nu începi dansul. Chimia, dăruirea, dedicaţia şi perseverenţa sunt numai câteva dintre ele.

 

Metafora dansului este despre mişcări strategice, implicare, contact vizual. Şi despre capacitatea de a te baza unul pe celălalt. Este despre eleganţa în doi, coordonare, pasiune, dinamism. Dar şi despre seriozitate, strategie, agilitate, efort constant şi susţinut. Este o sursă de energie şi precizie. Înţelegerea comună a provocărilor şi răspunsurile oferite conduc către o performanţă unică şi memorabilă, către o poveste doar a lor.

 
Îi priveşti cu admiraţie din afară, apreciind sincronizarea şi vraja.
Maschează cu îndemânare orice dezechilibru sau imperfecţiune. Se întâmplă să se mai calce pe picior sau să se dezorienteze, însă se susţin reciproc şi merg mai departe.

Până la final. Până când melodia se stinge.

 

Uneori muzica durează o viaţă, alteori doar o clipă. O clipă cât o frântură de trăire.

 

***
Apoi, cu feţele împietrite, tremurând încă de emoţia şi încordarea dansului, se desprind tăcut şi pornesc în direcţii diferite.

 

Către alt ring de dans sau către eternitate.

 

Foto: topinspired.com

Reclame