Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


poza finalaDacă ai putea schimba/îmbunătăţi un lucru la tine, care ar fi acela?

 

Înălţimea, forma feţei, culoarea părului, stilul vestimentar, dicţia, atitudinea, alimentaţia, make-upul, încrederea în sine, curajul, fobiile, experienţele de viaţă, cunoştinţele acumulate?

 

Cei care se grăbesc să răspundă că nu ar schimba sau îmbunătăţi absolut nimic, ori au judecat cu superficialitate, ori nu sunt pe deplin sinceri. Sau sunt în mare pericol de a fi catalogaţi drept vanitoşi. Pentru că viaţa înseamnă evoluţie iar încrederea în sine şi mulţumirea faţă de propria persoană nu sunt echivalente cu autosuficienţa, trufia şi adulaţia de sine.

 

Dacă ai vedea în faţa ta două porţi semnalizate cu mesajele “Sunt o persoană obişnuită” şi “Sunt o persoană deosebită”, pe care dintre ele ai intra? Cum ai motiva alegerea ta? Cât de semeţ ai păşi? Şi cât de cool ţi se va părea asta?

 

Se spune că oamenii nu se pot schimba, însă cu siguranță pot deveni o versiune mai bună a lor, iar dacă primesc susținerea necesară, acest lucru se poate întâmpla într-un timp scurt.
De la această idee a pornit Băneasa Shopping City când a lansat, în această toamnă, campania Redesign Yourself, un proiect îndrăzneţ şi nonconformist, conceput sub forma unui reality-show digital care îşi propune să arate cum poate fi îmbunătăţit stilul de viaţă a zece oameni obişnuiţi, clienţi ai centrului comercial. Însuşi procesul de selecţie a fost unul inedit, aceştia fiind aleşi în urma unui eveniment-experiment desfăşurat pe parcursul unui week-end în Mall Băneasa, după un concept implementat de compania Dove. Vizitatorii au fost întâmpinaţi de două porţi, semnalizate cu mesajele cu care v-am provocat  la începutul articolului, iar echipa Dove împreună cu Ana Morodan, host-ul şi imaginea campaniei Redesign Yourself, i-au intervievat pentru a-i alege pe cei zece concurenţi.

 

Campania Redesign Yourself, care se va desfăşura în perioada 15 septembrie- 15 noiembrie, implică un proces de reinventare la nivel fizic şi psihic, alături de o echipă de profesionişti care va călăuzi evoluţia celor zece.

 

Participanţii vor beneficia de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilina şi Norbert Matei, stiliştii Băneasa Shopping City, dar şi de sfaturi şi soluţii în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails si M.A.C.

 

Întregul proces este susţinut şi de adoptarea unui stil de viaţă sănătos, transformarea fizică a participanţilor fiind una dintre cele mai importante şi vizibile etape pe care le vor experimenta cei zece candidaţi. Stejarii Country Club, unicul country club din România, va pune la dispoziţia lor 8 antrenori de fitness care, împreună cu nutriţionistul Alina Stoica, vor concepe programe de antrenament şi nutriţie personalizate, ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să îşi depăşească limitele şi să facă o transformare personală totală, interioară şi exterioară.

 

Totodată, pentru o transformare relevantă şi completă, cursurile de public speaking şi de creştere a încrederii de sine, oferite de compania de training Self Trust Academy, vor sta şi ele la dispoziţia concurenţilor. Acestea sunt numeroase şi extrem de interesante: capacitatea de captare a atenţiei, carisma, coerenţa şi claritatea mesajului, un bodylanguage convingător, în acord cu limbajul verbal şi inteligenţa emoţională.

 

Întreaga transformare va putea fi urmărită pe websiteul Baneasa Shopping City şi pe canalul YouTube al Băneasa Shopping City, într-o serie de episoade săptămânale, unde se va putea analiza evoluţia celor zece participanţi.

 

Campania se bucură de parteneri care au înţeles rolul reinventării şi al evoluţiei personale şi s-au alăturat demersului: Accessorize, Bigotti, Dove, FREYWILLE, Karen Millen, L’Occitane, M.A.C., Meli Melo, NIKE, PATIO, Perfect Nails, Pepper, Preciosa, Raw’z, Self Trust Academy, Sensiblu, Stejarii Country Club, Trends by Adina Buzatu, Weekend Max Mara.

 

Aşadar, dacă ai putea schimba/îmbunătăţi un lucru la tine, care ar fi acela?

Reclame