Etichete

, , , , , ,


poza3“Te mai bag şi-n pizda mătii de dimineaţă, capro!”. “Zât, idioato!”.

 

Sunt mesaje primite de la un om de cultură. Romeo Tarhon, poet, prozator, publicist, jurnalist, patron asociat al Ziarului, Editurii şi Grupului de Presă Naţiunea. Copatron al Grupului de Presă “Alcero”, fondator al mişcării “România Altfel”. Candidat independent pe Lista Naţională PNDC pentru funcţia de primar al sectorului 6 în 2012. Fost biolog specialist şi şef de biobază la Institutul de Sănătate Publică, fost cadru medical la spitalul O.R.L. Panduri.

 

Un om care se autointitulează “un simplu cetăţean, un anonim în raport cu celebrele nulităţi de pe sticlă şi din tabloide”, un “patriot incurabil”, “un giuleştean simplu şi onest”, “persoană publică angrenată în multe activităţi”.

 

Un om care scrie versuri frumoase. Un om care a înfiinţat şi administrează un grup de Fb numit TERAPIE PRIN POEZIE, vizitat de oameni onorabili, intelectuali. Un om care afirmă că “în meseria mea de poet şi prozator lucrez cu emoţiile, le distilez şi încerc să le extrag esenţa, tinctura, sublimatul”. Un om care ar putea candida oricând şi pentru alte funcţii publice.

 

Trebuie însă să remarcăm două aspecte: foloseşte cu rigurozitate semnele de ortografie şi punctuaţie chiar şi când vă înjură si are o slăbiciune pentru animale. Se pare însă că nu au fost calităţi suficiente pentru a deveni primar de sector! 😦

 

elect4Îi şi văd pe bucureştenii din sector 6 în audienţă, reacţionând la eufemismele şi epitetele rebelului Romeo. “Ieşi afară, vaco!”, “Marş, imbecilule!”. Iar când eşti înjurat de un om de cultură, parcă e altceva… Ar fi transformat sectorul în parc zoo.

 

După ce extrage toate esenţele de emoţii, se aşează la biroul de primar plătit din bani publici, înmoaie condeiul în tinctura cu ipocrizie şi scrie o poezie de dragoste de ţară.

 

***
Eu am doar două întrebări către domnia sa: stimabile, aţi fost medic veterinar? Nutriţi o simpatie doar pentru pisici şi capre?

 

Mai departe, dau cuvântul psihologilor.

Reclame