Etichete

, , , , , , , ,


poza cum te-ntepi cu te 2Investiţia pe piaţa financiară este o practică ce se bazează eminamente pe documentare, credibilitate şi încredere.

 

Aşadar, cel puţin teoretic, metodele de abordare a potenţialilor investitori ar trebui să se bazeze pe practici care să asigure cele trei condiţii de bază.

 

Sunt mulţi cei sunaţi frecvent de către diverşi indivizi ce se prezintă drept „consultanţi financiari” care pretind că au o oportunitate de câştig extraordinară.

 

Luaţi repede şi prin surprindere, unii oameni se pierd şi nu mai acţionează logic şi raţional. Exact pe asta se bazează vânătorii de victime.

Cum recunoaşteţi o înşelătorie sau un amatorism? Foarte simplu! Nu sunt din start îndeplinite cele trei criterii esenţiale.

 

Firma Global Investment este studiul meu de caz.

Se recomandă ca partener licenţiat UE în tranzacţionarea online a instrumentelor financiare(Forex/CFD şi acţiuni pe pieţele internaţionale) reglementate conform MIFID (Directiva EU 2004/39/EC). Angajează masiv „consultanţi financiari” pentru că fluctuaţia de personal e foarte mare. Cateva dintre numerele de telefon dupa care suna: +40 (733) 948 012, +40 (722) 385 794, +40 (723) 225 598, +40 (720) 015 613, +40 (729) 041 395, +40 (735) 225 509.

Dacă încercaţi să îi contactaţi, nu răspund la nici unul din numerele de telefon.

 

Încalcă toate regulile unei vânzări de succes. Sunt agresivi, abuzivi, amatori, neprofesionişti, nepoliticoşi până la mitocănie. Dar cel mai important, NU SUNT AUTORIZAŢI.

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) avertizează oficial că nu a emis nici o autorizare şi nici un aviz de funcţionare pentru ca societatea Global Investment să ofere investitorilor servicii de investiţii financiare. Vezi avertizarea ASF aici

 

Asta nu înseamnă că nu puteţi să le acordaţi încrederea voastră. Dar o faceţi pe riscul vostru. Nu beneficiaţi de nici o măsură de protecţie. E ca şi cum ai merge la un medic care nu are licenţă. Care printre insistente, injuraturi si misto-uri , iti prescrie un tratament. Rămâne la alegerea fiecaruia dacă îl urmează. End of story.

 

***

Sunt sigură că vi s-a întâmplat şi vouă să fiţi sunaţi cu tot felul de pretexte şi că aveţi o mulţime de studii de caz interesante. Ajutaţi-mă să le împărtăşim tuturor pentru a preveni ţepele prin telefon.

 

Nu lăsa pe nimeni să îţi jignească inteligenţa!

Reclame