Etichete

, , , , , , , ,


afis-landscapeSunt ultimele 2 zile ale ediţiei cu nr. 8 a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei, eveniment care a început în capitală luni, 24 octombrie şi se va încheia duminică, 30 octombrie.

 

7Ca în fiecare an, festivalul a cuprins atât seri tematice,  inspirate de ţări cu tradiţie în cultura ceaiului şi a cafelei, organizate în diferite locaţii din Bucureşti,  cât şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii organizată în ultimile 2 zile de festival (29 şi 30 octombrie) la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani nr. 86-88), între orele 10:00-20:00.

6Vizitatorii expoziţiei  pot degusta cele mai noi arome de cafea şi cele mai bune ceaiuri, întâlnesc specialiştii barista de la care vor afla diferenţa dintre cafeaua de specialitate şi cafeaua de masă, se delectează cu cele mai alese delicatese şi admiră accesoriile pentru prepararea şi servirea licorilor preferate.

 

10Au fost deja 5 seri de muzică, dans, degustări, arte cu aromă de ceai & cafea provenite din 7 ţări.

Pentru cei care nu reuşesc să ajungă la expoziţie, am surprins o parte din culorile şi atmosfera locului… din păcate aparatul meu foto nu ştie să imortalizeze şi aromele 🙂

3

 

 

 

 

 

 

1

4

11

592

12

 

 

 

 

 

 

138

 

Reclame