Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Primul weekend din octombrie marchează schimbarea de sezon în moda românească.

 

Pe 7 și 8 octombrie, la Palais Ghica Victoria, organizatorii și designerii îți dau întâlnire la cea de-a opta ediție a pop-up shopului Band of Creators.

 

 

25 dintre cei mai talentați designeri din România își aduc noile colecții la Palais Ghica Victoria – Ioana Ciolacu, Parlor, Florentina Giol, AFMF, Life in Mono, Fandacsia, Framboise, Iuliana Asoltanei, Native Design Studio sau Idol Ray sunt doar câțiva dintre ei.

 

Printre propunerile lor pentru acest sezon se numără pantalonii din materiale prețioase, cămășile oversized sau jachetele din fâș supradimensionate.

 

Prezentările de modă din cadrul pop-up shopului Band of Creators au devenit o tradiție, prin urmare și la această ediție veți putea să vă alegeți piesele preferate direct de pe podium. Reprobable, Nicoleta Obis, Edita Lupea, Larisa Dragna, Nico Carp sunt designerii care au pregătit prezentări de modă sâmbătă, de la orele 12.00, 14.00 și 16.00. În plus, fashionistele care vor ajunge la Palais Ghica Victoria în acest weekend vor avea acces la o selecție de ținute must have recomandate de stiliștii revistei Elle.

 

Această ediție marchează și o premieră: prezența a doi designeri care fac haine pentru copii și adolescenți, Ouimehnon și Miss H. Iar dacă veniți cu copiii, duminică, între orele 11.00 și 19.30, cei de la Fabrilabo și Planeta Științei vă ajută să vă faceți cumpărăturile în liniște și îi convoacă pe cei mici la ateliere de mărgelit, de design vestimentar sau descoperă împreună cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani. Pentru înscrieri și detalii, accesati http://bandofcreators.com/pd/ateliere-copii.

 

Pop-up shopul va fi deschis sâmbătă și duminică, 7 și 8 octombrie, între orele 11.00 și 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitație. Mai multe detalii puteți găsi pe www.bandofcreators.com.

 

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Perwoll, Beauty District, Magic FM, Business Review, International British School of Bucharest și al revistei ELLE. Tinerii designeri sunt susținuți și de Kafune, La Fântâna, Luado Chocolat, Eva Cakes și Gramma Wines.

Foto de la edițiile anterioare (din arhiva personală):

 

Reclame