KnArt

logo cu slogan turquiseDe astăzi, din Ajunul Crăciunului, familia de pisici de pe canapea creşte.

 
KnArt este pisica artistă. 

 

 

Mă vizitează de ceva vreme. Se gudură la început sfioasă, face tumbe dornică de afecţiune, îmi dă târcoale temătoare apoi, dintr-un salt, mi se cuibăreşte în braţe pe canapea. E cea mai rebelă şi cea mai capricioasă pisică.

 

Independentă, plină de resurse, frumoasă, autentică, KnArt exprimă emoţia unicităţii în forma ei cea mai pură. Cu o personalitate aparte, este plurivalentă, contemplativă, cameleonică, rafinată, naturală, este o revelaţie şi o binecuvântare totodată. Îţi reflectă sufletul aşa cum o oglindă îţi reflectă chipul.

 

La început am primit-o rar şi am mângâiat-o pe ascuns pentru a nu trezi furia Piarmitzei şi Pragmamitzei care nu o văd cu cei mai prietenoşi ochi. Mă priveau ţintă cum o îmbrăţisez, apoi se încovoiau drăcesc, se zbârleau, câhâiau şi scuipau. Am ţinut-o ascunsă, am hrănit-o pe apucate, am gonit-o adesea cu blândeţe, dar ea a revenit de fiecare dată. Mai frumoasă, mai puternică, mai dornică de a-mi bucura ochiul şi sufletul mie şi tuturor prietenilor de pe canapea.

 

Pentru că asta e cea mai mare calitate a ei: te împlineşte. Îţi dă zilnic motive să îţi conştientizezi unicitatea, să te exprimi liber, să te reinventezi. Să pui lucruri în comun combinându-le armonios, fie că sunt gânduri, vorbe, idei, culori, forme sau texturi şi să le împleteşti de o manieră personală. Să aduni, să mixezi, să combini, să schimbi perspective şi să iei cu tine doar ceea ce te defineşte.

Trendymitza a acceptat-o din prima. Ba chiar s-au împrietenit.

 
Pisica asta este o parte din mine. În Ajunul Crăciunului am decis să o primesc oficial pe canapea sub brăduţul cu poveşti. Şi să v-o prezint şi vouă, ca membru din familie cu drepturi depline. Am botezat-o KnArt. Pentru că toarce cu stil. Şi deţine arta împletitului. Knitting art. Modern.

 
Mhr-miauuuuu…Merry Christmasss!

Reclame